Η GASGAS ανανέωσε τις δύο Factory Editions των MC 450F και MC 250F για το 2025 φορώντας τους τα εργοστασιακά χρώματα που θα χρησιμοποιεί η νεοσύστατη ομάδα Rockstar Energy GASGAS Factory Racing στα αμερικανικά πρωταθλήματα ΜΧ και SX της ΑΜΑ.
Επιπλέον ωστόσο, η ανανέωση δε μένει μόνο στην εμφάνιση καθώς οι δύο ρέπλικες θα απολαύσουν κάμποσα εκλεκτά εξαρτήματα από τη συλλογή των Technical Accessories της GASGAS, καθώς και μερικά καλούδια από την aftermarket αγορά, όπως το τελικό εξάτμισης FMF Factory 4.1 RCT Silencer από τιτάνιο και ανθρακόνημα, οι ζάντες EXCEL, το τιμόνι PROTAPER και τα φρένα της Brembo.
- Connectivity Unit Offroad και αισθητήρας GPS
- Map Select Switch στο τιμόνι για επιλογή χαρτογράφησης και ρυθμίσεις Quickshifter, Traction Control και Launch Control
- Ζάντες Factory Racing με την υπογραφή της EXCEL
- Τιμονόπλακες κατασκευασμένες σε CNC με δύο επιλογές offset
- Τελικό εξάτμισης FMF Factory 4.1 RCT Silencer από τιτάνιο, με ακροφύσιο από ανθρακόνημα
- Λάστιχα Dunlop Geomax MX34
- Μηχανισμός εκκίνησης WP Factory Start Device
- Ημίπλευστος μπροστινός δίσκος φρένου
- Προστατευτικό πίσω δίσκου φρένου Factory Racing
- Factory ποδιά κινητήρα
- Μαύρο αλουμινένιο τιμόνι PROTAPER
- Γκρι μαλακά γκριπ ODI
- Φρένο και συμπλέκτης BREMBO
- Χρυσή αλυσίδα
- Μαύρο πίσω γρανάζι κίνησης
- Αυτοκόλλητοι αριθμοί 51 στο 450.
Οι νέες εκδόσεις MC 250F Factory Edition και MC 450F Factory Edition θα είναι διαθέσιμες στο δίκτυο συνεργατών GASGAS από τις αρχές του 2025.