Αμερική

 

xapsisusa 9

Μια πρόγευση του εκπληκτικού ταξιδιωτικού

 

 

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο φωτογράφος Λουκάς Χαψής, γνωστός για τα απίθανα project του και συνεργάτης του Bikeit! βρίσκεται στις Η.Π.Α. έχοντας ολοκληρώσει το πρώτο σκέλος του  ταξιδιωτικού του, που θα συνδύαζε την διάσχιση της Route 66 με Harley – Davidson και την καταγραφή της έκλειψης ηλίου που συνέβη πριν από λίγες ημέρες.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Λουκά, μας μίλησε για τις μέχρι τώρα εμπειρίες του από αυτό το μοναδικό ταξίδι.

Ο Λουκάς ταξίδεψε στις αρχές του Αυγούστου αεροπορικώς από την Ελλάδα στο Los Angeles, όπου και παρέλαβε την Harley – Davidson Ultra Limited μοτοσυκλέτα του, η οποία του παραχωρήθηκε έπειτα από συνεννόηση του Bikeit! με την Harley – Davidson SEE.

Ξεκίνησε την περιήγηση του στον μυθική οδική αρτηρία με κατεύθυνση ανατολική και έχοντας αρκετές ημέρες μέχρι την έκλειψη, πρόλαβε να κάνει μια “παράκαμψη”, επισκεπτόμενος απίστευτα φυσικά μνημεία της Aμερικής όπως το Monument Valley, στα σύνορα των πολιτειών  Arizona και Utah.

Στη συνέχεια «ξανάπιασε» την Route 66 και έφθασε μέχρι το τέλος της, στο Chicago, έχοντας αποτυπώσει με την φωτογραφική του μηχανή και την μοναδική του ματιά, όλη την “Americana” αισθητική της.

O Λουκάς, προτίμησε για την διαμονή του Motel ή ακόμα και κατασκήνωση στην ύπαιθρο προκειμένου να βιώσει την αυθεντική αίσθηση της διαδρομής.  Φθάνοντας στο Chicago, ξεκίνησε το ταξίδι της “επιστροφής” προς τα δυτικά, πάντα επί της Route 66, με σκοπό την στάση στο σημείο όπου η πορεία της έκλειψης, θα έτεμνε την οδική αρτηρία.

Παρά το ότι ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος του όλες τις προηγούμενες ημέρες, “φιλοδωρώντας” με βροχή σε καθημερινή βάση, την ημέρα της έκλειψης του έκανε την χάρη και ο πεντακάθαρος ουρανός επέτρεψε την καταγραφή του μοναδικού αστρονομικού φαινόμενου σε όλο του το μεγαλείο.

Έχοντας ήδη “γράψει” 9.000+ χιλιόμετρα σε αυτό το ταξίδι, ο Λουκάς βρίσκεται αυτή την στιγμή στα σύνορα της Oklahoma με το Texas και συνεχίζεις δυτικά, με τελικό προορισμό την αφετηρία του, το Los Angeles.

Η επιστροφή του στα πάτρια εδάφη θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου, όποτε και θα ακολουθήσει ένα μεγάλο αφιέρωμα συνοδευόμενο φυσικά από φωτογραφίες στο Bikeit!

Stay tuned!

xapsisusa_12.jpgxapsisusa_9.jpgxapsisusa_3.jpgxapsisusa_1.jpgxapsisusa_4.jpgxapsisusa_11.jpgxapsisusa_5.jpgxapsisusa_8.jpgxapsisusa_10.jpgxapsisusa_2.jpgxapsisusa_7.jpg


triumph new bonneville 2016


Νέα αγοράς Μοτοσυκλέτας

barracuda tmax 530 bash pinakidas

Βάση πινακίδας Barracuda για Yamaha TMAX 530 (12-16)

Ελαφριά, στιλάτη και αναδιπλούμενη
piaggio prosfora beverly 3

Piaggio – Όφελος 290 ευρώ στα Βeverly 300!

Νέες, μειωμένες τιμές στις εκδόσεις ΑΒS, S ABS, ABS Police!

Νέα αγοράς Αναβάτη

Acerbis X Move 2 boots

Μπότες Acerbis X-Move 2.0

Κορυφαίων προδιαγραφών
Icepeak Softshel gantia

Γάντια Icepeak Softshell Hispu

Για το κρύο και την βροχή
Touratech Aventuro Mod Companero

“Σπαστό” κράνος Touratech Aventuro Mod Companero

Με την υπογραφή της Schuberth