Νέα Αγώνων Παγκοσμίου

 

rbrt1

Δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες αλλαγές 

 

 

Την εγγύτητα των τοιχίων στις εξόδους των στροφών καταδεικνύουν ως επικίνδυνο στοιχείο οι οδηγοί των MotoGP, στο Red Bull Ring, όπου και θα διεξαχθεί ο επόμενος αγώνας του πρωταθλήματος.

Προβληματισμοί για το ίδιο θέμα είχαν εκφραστεί και πέρυσι και όπως διαπίστωσαν οι οδηγοί που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Αυστρία για δοκιμαστικά, πέραν κάποιων αλλαγών στην τελευταία στροφή της πίστας, δεν έχουν γίνει άλλες μετατροπές βάση των υποδείξεων τους.

Ο Rossi δήλωσε σχετικά “Σε μια πολύ γρήγορη πίστα σαν και αυτή και ειδικά πολύ γρήγορη στις στροφές της, οι χώροι για τις εξόδους είναι μικροί. Υπάρχουν 2-3 σημεία που είναι επικίνδυνα, δεν νομίζω ότι έχουν κάνει αλλαγές σε σχέση με πέρυσι... σε κάθε περίπτωση, θα τα εξετάσουμε πιο αναλυτικά και θα τα συζητήσουμε στην επιτροπή ασφαλείας (σσ εννοεί των αναβατών)”

O Pedrosa, ανάφερε επίσης για το θέμα: “Συμφωνώ με τον Valentino, απ΄όσο θυμάμαι την πίστα δεν νομίζω ότι έχουν αλλάξει κάτι... την περπάτησα λίγο και σε ορισμένα σημεία τα τοιχία είναι πολύ κοντά,στις εξόδους, σε σχέση με την ταχύτητα αυτών των στροφών.”

 

Νέα αγοράς Αναβάτη

ktm 250 duke bikeit

ΚΤΜ 250 Duke - Έφτασε στην Ελλάδα!

Σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή
ixs simius 1

IXS Simius – Jacket σε casual γραμμή

Ιδανικό για καθημερινή χρήση
racer vienna jacket

Racer Vienna Jacket

Μοτοσυκλετιστικό μπουφάν με 75 ευρώ!